Voorjaarsactie 2021

Groei & Bloei Kampen is een gezellige vereniging voor tuinliefhebbers.  Helaas zijn veel activiteiten het laatste jaar niet doorgegaan door het vervelende virus. Zodra het kan ontplooien we weer allerlei activiteiten zoals tuinbezoeken en lezingen. Wilt u lid worden van onze vereniging? De komende maanden kan dat met veel voordeel! Als u lid wordt krijgt u de Felco 14 snoeischaar cadeau. Deze schaar is ook geschikt voor mensen met een kleinere hand.  Er zit een levenslange garantie op!

 Snoeibek is geplaatst onder een hoek van 25 graden, waardoor het polsgewricht tijdens het snoeien zijn natuurlijke stand kan behouden.
 Knipt moeiteloos takken tot maximaal 18 mm doorsnede.
 Comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium.
 Bescherming van hand en van de pols gewricht dankzij geïntegreerde rubber schokdempende stootblokjes
 Bovenmes met geïntegreerde draadsnijder, waarmee bijvoorbeeld ook gegalvaniseerd binddraad (1,3 mm) geknipt kan worden zonder het mes te beschadigen.
 Alle onderdelen kunnen individueel worden vervangen.
Merknaam: FELCO Gewicht: 195 gram

Maar dat is niet het enige voordeel. Wanneer u lid wordt krijgt u ook een behoorlijke korting op het abonnementsgeld voor de rest van het jaar.
En als u lid wordt van onze vereniging krijgt u maandelijks het tijdschrift Groei & Bloei toegestuurd.
Lid kunt u worden door op een van de de volgende links te klikken. Het PDF formulier kunt u het beste gebruiken om af te drukken en daarna in te vullen. U kunt dit formulier dan per post verzenden. Het Word-document kunt u invullen en digitaal versturen.
PDF inschrijformulier

WORD inschrijfformulier

Bij afdeling kunt u Kampen invullen. Deze actie is geldig tot en met 19 mei. Tussen 18 maart en 21 april graag het tweede hokje aankruisen. Na die datum het derde hokje.

Dit formulier kunt u digitaal verzenden naar jena.hollander(at)live.nl of afdrukken en opsturen naar onze secretaresse Aletta Hollander-de Ruiter, T. Slurinkhof 73