Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

• PLANTENRUIL TIJDENS DE NATIONALE KRINGLOOPDAG OP ZATERDAG 1 OKT)BER

Binnnenkort wordt de inmiddels traditionele en altijd erg gezellige Groei & Bloei najaarsplantenruil weer georganiseerd. We zijn op 1 oktober, de Nationale Kringloopdag, welkom bij Kringloop Kampen. Het ruilen en doorgeven van zaden en stekken en andere tuinartikelen past naadloos bij de doelstelling van Kringloop Kampen: het duurzaam omgaan met goederen en met de natuur. U bent van harte welkom, ook als u niets te ruilen hebt. En misschien vindt u het leuk om een paar uurtjes te helpen bij onze kraam? Neem dan contact op via info@groei.kampen.nl. • Inbreng: vanaf 9.30 uur • Begintijd plantenruil: 10:00 uur • Adres: Ambachtstraat 3, Kampen.

• Open dag kwekerij Jaap Duijs in Otterlo.
    Zaterdag 8 oktober kunt op de kwekerij van Jaap Duijs veel mooie planten bekijken en kopen.  Het artikel vindt u hier.

• BLOEMBOLLENDAG IN DE TUINEN VAN MIEN RUYS

Zaterdag 15 oktober kunt u in de tuinen van Mien Ruys bloembollen kopen. Er is keus uit heel veel soorten.
    Zie het artikel hierover.

• KUNSTMAAND IN DE TUINEN VAN MIEN RUYS
    De hele maand oktober kunt u in de tuinen van Mien Ruys werken bekijken van het kunstenaarsduo Visualsbynature, bestaande uit kunstenaars Roelie Zanting en Erwin Zijlstra.
    Lees er alles over in het artikel.

• Foto's van het internet kunnen niet zomaar gebruikt worden. Vaak zit er zonder dat het zichtbaar is copyright op. Gelukkig zijn er kwekerijen die hun foto's na aanvraag gratis beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn oa  biologische kwekerij "De Hessenhof" uit Ede  en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. (Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)

• Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link:

Tuinlog

Angela's tuin