Kampen

Welkom bij Groei & Bloei
Kampen

Uitgelicht

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen. 

 

 

Update  19 mei:

Woensdag 25 mei begint Gardenista op de historische buitenplaats "Den Alerdinck" in Laag Zuthem.  Er is dan ontzettend veel te doen: lezingen, workshops, bloemschikdemonstraties, inspiratietuinen, competities en muziek. Voor een aantal workshops is vooraf aanmelden aan te raden vanwege beperkte beschikbaarheid. Het programma is te vinden op:  https://gardenista.nl/programma-overzicht/  Meer over het event vindt u onder de kop activiteiten.

  • Foto's van het internet kunnen niet zomaar gebruikt worden. Vaak zit er zonder dat het zichtbaar is copyright op. Gelukkig zijn er kwekerijen die hun foto's na aanvraag gratis beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn oa  biologische kwekerij "De Hessenhof" uit Ede; kwekerij  "De Kleine Plantage" uit Eenrum en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. (Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)
     
  • Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link:

                           https://www.facebook.com/GroeiBloeiKampen/?ref=bookmarks

 

Tuinlog

24 Jun

Harry Hakvoort

Buurvrouws klaproos

24 Jun

Anneke Duyvesteijn

Een conifeer met allure - Blik op de tuin…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden