Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

• Lezing: maandag 12 december De bloeiende Andes trail
    De heer J.W. Lagerweij neemt ons mee voor een tocht van 11.000 kilometer op de fiets door Zuid-Amerika.Startend op de evenaar in Ecuador trekt hij naar het zuiden over de hoge passen in het Andesgebergte, over de pampa's, de eindeloze vlakten van PatagoniĆ« tot aan Vuurland toe. Het wordt zeker een prachtige lezing. Meer informatie vindt u in de agenda.

• Foto's van het internet kunnen niet zomaar gebruikt worden. Vaak zit er zonder dat het zichtbaar is copyright op. Gelukkig zijn er kwekerijen die hun foto's na aanvraag gratis beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn oa  biologische kwekerij "De Hessenhof" uit Ede  en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. (Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)

• Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link:

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

Veris-lente

2022 week 41-44 Na lang nazomeren plots HERFST