Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

In deze tijd van het jaar kunnen we weer een groot aantal eenjarigen zaaien. In de rubriek "groeninfo" volgen we de komende maanden de ontwikkeling van een aantal zomerbloemen van zaadje tot bloem.
Een tijd geleden heb ik de Penstemon gezaaid. De ontwikkeling van die planten kunt u op een aparte pagina lezin in de rubriek "groeninfo".

Zoals u wel zult begrijpen gaan allerlei activiteiten de komende tijd niet door.  Dat treft de plantenruil op 18 april en de open tuinendag in juni.

Onze nieuwsbrief  "Natuurlijk Kontakt"  vindt u door op de naam te klikken.

Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

Tuinlog

Antje's Tuin

nieuwkomers!

Over de Stermaagdenpalm …