Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE VERNIEUWDE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

In de rubriek "uitgelicht" ziet u de nieuwste artikelen. Deze week een artikel over viburnums die in de winter bloeien. Terwijl ander planten de moed opgeven en niet meer bloeien, beginnen sommige viburnums nu pas met hun bloei Bij groeninfo kunt u wat over deze bijzondere planten lezen..  In de rubriek weernieuwtjes het derdedeel over meetinstrumenten. Dit keer de barometer. Waar dient de barometer voor? Wie heeft het uitgevonden? U leest het in de weerrubriek.

Verslagen over eerdere activiteiten kunt u vinden in de rubriek "terugblikken". Zoals het verslag over de lezing van 12 november. AlbertVliegenthart van "De Vlinderstichting" heeft ons heel wat wijzer gemaakt die avond!

Als u op een foto klikt in de rubriek "uitgelicht" gaat u direct naar het artikel.
Foto's kunt u vergroten door erop te klikken.

Ga naar onze facebookpagina voor  meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

Tuinlog

Het tweede leven van tante Hortensia…

Veris-lente

Macht of kracht van de plant

16 dec

SCHOTLAND

Natuurfotograaf Anton Sollie is onze spreker.

Jaarvergadering en lezing: "OP DE GROENE TOUR"

Heleen Strikkers laat ons tuin in Normandiƫ zien.