Kampen

Welkom bij Groei & Bloei
Kampen

Uitgelicht

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen. 

 

 

 

Update 18 maart:  

Na het enorme succes van de demonstratie van Jan van Doesburg met de kerst, en aangezien corona ons nog steeds allemaal thuis houdt, komt er vanaf 18 maart  een tweede digitale bloemschikdemonstratie beschikbaar.
Dit keer heeft Groei & Bloei niemand minder dan Pim van den Akker bereid gevonden om een prachtige lente/paasdemonstratie te verzorgen. De video hiervan kan alleen door leden bekeken worden. Ga naar "Groeninfo" of klik op de foto van het bloemschikwerkstuk links bovenin en u kunt de demonstratie bekijken door op de link te klikken.

Op deze website willen we ook graag foto's van planten uit uw eigen tuin plaatsen. U kunt foto's opsturen naar groeibloeikampen(at)ziggo.nl  Graag met de naam van de betreffende plant.
Stuurt u  alleen zelfgemaakte foto's op? Dan krijgen we geen last met copyright. 

Gelukkig zijn er ook  kwekerijen die hun foto's beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn de biologische kwekerij
"De Hessenhof" uit Ede; kwekerij  "De Kleine Plantage" uit Eenrum en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. (Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)

Zoals u wel zult begrijpen gaan allerlei activiteiten de komende tijd niet door. Hopelijk komt daar snel verandering in!  
Wel is er een mooie voorjaarsactie om nieuwe leden te werven. Wilt u lid worden? Bekijk dan de actie door op de foto van de snoeischaar te klikken.
 
 

Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

https://www.facebook.com/GroeiBloeiKampen/?ref=bookmarks

 

Tuinlog

11 Apr

Paul

Van snoeien…

10 Apr

Veris-lente

Week 14 2021: maan en mooi oranje in Glory of...

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden