Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

Op de website bleken een paar foto's te staan waar een soort patent op zit. Die heb ik verwijderd.
Omdat bij foto's het totaal niet duidelijk is of een foto gepatenteerd is of niet heb ik voor de zekerheid de meeste artikelen verwijderd. Jammer, maar het is een te groot risico blijkt. Het zou fijn zijn als er een systeem kwam om meteen te kunnen zien of een foto vrijelijk te gebruiken is of niet. Helaas is de website nu weer terug bij af.

Gelukkig zijn er enkele kwekerijen die hun foto's beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn de biologische kwekerij "De Hessenhof" uit Ede; kwekerij  "De Kleine Plantage" uit Eenrum en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. ( Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)

19 november: In de rubriek "Groeninfo"  kunt u een stukje lezen over De Helleborus. Deze schitterende plant staat nu al in bloei! U kunt ook op de foto van de Helleborus klikken om naar de goede pagina te gaan.

Zoals u wel zult begrijpen gaan allerlei activiteiten de komende tijd niet door.

Onze nieuwsbrief  "Natuurlijk Kontakt"  vindt u door op de naam te klikken. ( ook deze artikelen heb ik voor de zekerheid verwijderd)

Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

Tuinlog

03 Dec

Anneke Duyvesteijn

Witte pauwen en zwarte vrouwen - Blik op de Tuin...