Kampen

Welkom bij Groei & Bloei
Kampen

Uitgelicht

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen. 

 

 

 

 

 

Update 18 mei:  
Het blijft maar koud weer. En aan regen hebben we ook geen gebrek. Toch gedijt de tuin wel, al vormen slakken een gevaar voor veel planten. Dat geldt denk ik niet voor de Astrantia, het Zeeuws knoopje. Bij mij in ieder geval laten de slakken de Astrantia links liggen. Er zijn erg veel mooie soorten van deze mooie tuinplant. In het artikel leest u er meer over. U kunt het artikel bereiken door op de foto van de Astrantia te klikken. 

Op deze website willen we ook graag foto's van planten uit uw eigen tuin plaatsen. U kunt foto's opsturen naar groeibloeikampen(at)ziggo.nl  Graag met de naam van de betreffende plant.
Stuurt u  alleen zelfgemaakte foto's op? Dan krijgen we geen last met copyright. 

Gelukkig zijn er ook  kwekerijen die hun foto's beschikbaar willen stellen voor publicatie. Dat zijn de biologische kwekerij
"De Hessenhof" uit Ede; kwekerij  "De Kleine Plantage" uit Eenrum en "Directplant"  uit Wijk bij Duurstede. (Levert planten die je bij "De tuinen van Appeltern" kunt bekijken)

Zoals u wel zult begrijpen gaan allerlei activiteiten de komende tijd niet door. Hopelijk komt daar snel verandering in!  
Wel is er een mooie voorjaarsactie om nieuwe leden te werven. Wilt u lid worden? Bekijk dan de actie door op de foto van de snoeischaar te klikken.
 
 

Ga naar onze facebookpagina voor meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

https://www.facebook.com/GroeiBloeiKampen/?ref=bookmarks

 

Tuinlog

16 May

Veris-lente

Week 19 2021: Tulpen en fluitekruid en bloeien de...

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden