Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE VERNIEUWDE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

In de rubriek uitgelicht ziet u de nieuwste artikelen. Dit keer een beschrijving van de prachtige plant "Vernonia Crinata", een bericht over de plantenruil op 5 oktober en een artikel over het begrip "oudewijvenzomer".
Als u op een foto klikt gaat u direct naar het artikel.
Geleidelijk aan komen er meer artikelen. Later komen er ook foto's van onze activiteiten op te staan.
Let u ook op de agenda. De komende maanden zijn er weer vele interessante lezingen te beluisteren. En er valt veel te kijken.
Op 14 oktober is de eerste lezing.  Wim Selles geeft ons dan een kijkje in de wereld van de bij.

Ga naar onze facebookpagina voor  meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin...

EINDELOOSHAOF