Welkom bij Groei & Bloei

WELKOM OP ONZE SITE

Houdt u ook van groen, bloemen en planten?
Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren voor onze leden allerlei activiteiten zoals lezingen en  plantenruil.
Ook bezoeken wij regelmatig met onze tuinclub mooie tuinen en kwekerijen.

In de rubriek "uitgelicht" ziet u de nieuwste artikelen. Er zijn planten die het hele jaar door sierwaarde hebben. Zo'n plant is de kornoelje (cornus) die ook in de winter prachtig is om te zien. In de rubriek "groeninfo" zijn  enkele mooie soorten samengebracht.
Wie van cijfers houdt kan deze week ook zijn/haar hart ophalen. De herfst is voorbij en daar valt zoals altijd wat het "weer" betreft, veel over te vertellen. De één vond hem te warm, de ander te nat enzovoort. Maar cijfers geven precies weer hoe de herfst is verlopen. En dat valt te lezen in onze weerrubriek.

Verslagen over eerdere activiteiten kunt u vinden in de rubriek "terugblikken". Zoals het verslag over de lezing van 12 november. AlbertVliegenthart van "De Vlinderstichting" heeft ons heel wat wijzer gemaakt die avond! En de nieuwe lezing nadert ook alweer. Op maandag 16 december gaat Anton Sollie ons prachtige foto's laten zien van Schotland. En hij zal daar zeker boeiend over gaan vertellen.

Als u op een foto klikt in de rubriek "uitgelicht" gaat u direct naar het artikel.
Foto's kunt u vergroten door erop te klikken.

Ga naar onze facebookpagina voor  meer actuele tuinartikelen! Klik op onderstaande link.

Tuinlog

02 Dec

Anneke Duyvesteijn

Haar naam is Carolina

Anneke Duyvesteijn

Bomen voor in de kleine(re) tuin

16 dec

SCHOTLAND

Natuurfotograaf Anton Sollie is onze spreker.

Jaarvergadering en lezing: "OP DE GROENE TOUR"

Heleen Strikkers laat ons tuinen in Normandië...