Plantenruil

In april en oktober organiseren wij voor leden in samenwerking met volkstuinvereniging “Onze Tuin” de jaarlijkse voorjaars- en najaars-plantenruil.

Eerst volgende plantenruil:  zaterdag 21 april 2018

Plaats:  volkstuinvereniging “Onze Tuin” te Kampen

Let op:  bij de dahliavereniging

Inbreng: 09.30 - 10.00 uur

Ruil: 10.00 – 11.30 uur

Naast het aanbieden van planten en stekjes kunnen er ook zelfgemaakte producten zoals jam, gelei, chutney geruild of tegen een geringe vergoeding verkocht worden.

Tevens biedt deze morgen ook weer de gelegenheid om tuinboeken en/of tuintijdschriften van eigenaar te laten wisselen. En misschien zullen er onder u mensen zijn die tuingereedschappen dubbel hebben. Ook daarvoor is deze morgen een geschikt moment om iemand anders hiermee blij te maken.

Het is altijd een gezellige ochtend. Naast het ruilen delen de aanwezigen hun kennis en ervaring met elkaar. Voor mensen met minder ervaring kan daarom ook een leerzame ochtend zijn.

De kantine van `Onze Tuin` is open voor een kop koffie of thee.

We hopen op mooi weer!

Attentie: verzoek om als dank voor het aangenaam verpozen de vereniging 'Onze tuin' niet te laten zitten met restplanten en dozen: dus wilt u alles wat niet geruild wordt weer meenemen naar huis? Alvast bedankt!

PLANTENRUIL

Je kunt er geen genoeg van krijgen!
STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2