Kampen

Nationale kringloopdag

Zaterdag 5 oktober was het nationale kringloopdag. Als Groei&Bloei Kampen deden wij daar ook aan mee. Mensen konden met hun planten komen en ze inruilen tegen andere planten. Voor een klein prijsje konden ze ook gekocht worden.

Het was koud deze zaterdagochtend. Maar gelukkig wel droog. We konden onze stand neerzetten bij de ingang zodat iedere bezoeker er langs kwam. Leden van Groei&Bloei hadden al een aantal planten meegenomen zodat er genoeg te ruilen viel. 

Op de foto's hiernaast  ziet u dat we er heel veel zin inhebben. We hopen op veel belangstellenden. Vaasjes van de kringloop hebben we gevuld met bloemen uit onze tuinen en dat is een fleurig gezicht. Dat leverde ons en de kringloop weer een kleinigheid op en de mensen veel plezier.
 

Alles staat klaar en het wachten is op de eerste bezoekers. En die kwamen er. Mensen kwamen op de fiets aan met allerlei soorten planten. En gingen tevreden weg met nieuwe aanwinsten. Ik heb die mensen maar niet gefotografeerd in verband met de privacy wetgeving. Maar er kwamen er genoeg!
Heel veel bezoekers gingen met een zakje zaad van pluksla en anijs weg. 

De kringloopwinkel is verhuisd van IJsselmuiden naar Kampen. In de kolom hiernaast ziet u foto's van de feestelijke opening.